01.04.21

Vi välkomnar Ulf Rosenberg till Frameworks

Ulf tar över efter vår kära kollega Göran Ahlberg som valt att gå i pension. Vi tackar Göran för fantastiska år tillsammans och ser fram emot härliga år med Uffe på distriktet Mellan & Norra Sverige.

01.08.20

Vår nya Björn Borg Teen kollektion

Vi välkomnar vår nya Björn Borg Teen kollektion som riktar sig till barn och ungdomar. Den håller väldigt hög kvalitet med en tydlig miljöinriktning. Kollektionen är bland annat tillverkad med Eco acetater, Eco vänliga pads samt att bågarna har gångjärn från det Tyska högkvalitativa gångjärnsföretaget OBE. Kollektionen är framtagen för att möta den yngre medvetna generationen men samtidigt för att underlätta för optikern. Optikern kan tex själv byta insatsen i gångjärnet på bara några minuter.

01.08.19

Ny säljare södra Sverige

Som ny säljare för södra Sverige har Frameworks anställt Fredrik Lindwall, som då kommer ersätta Susanne Chlad som gått i pension.

Fredrik är bosatt i Växjö och kommer arbeta på distriktet södra Sverige. Han har erfarenhet från branschen och har tidigare jobbat på Scandinavian Eyewear.

Ni når honom på 070-727 20 45 för att boka ett besök.
Vi önskar Fredrik lycka till och välkomnar honom till Frameworks!

Vi passar samtidigt på att tacka Susanne Chlad, för hennes arbete under åren på Frameworks.

01.08.17

Besök vår monter på Optikmässan i Stockholm

Den 25-26 augusti ställer vi ut på Optikmässan i Kista, Stockholm. Vi visar där våra nyheter från Peak Performance, J.Lindeberg, Morris Stockholm, Dyrberg/Kern och Björn Borg.

01.08.17

Lansering av J.Lindeberg kollektionen

Vi lanserar nu i augusti 2017 vårt senaste nya varumärke, J.Lindeberg. Initialt är det en herr/unisex kollektion som lanseras. Det är modeller av titan, metall och acetat med komponenter från de bästa tillverkarna. Designad och framtagen av oss på Frameworks i samarbete med J.Lindeberg.

Det skandinaviska modehuset J.Lindeberg grundades i Stockholm 1996 med visionen att bygga ett internationellt varumärke för moderna och medvetna konsumenter. Företaget överbryggar mode och funktion, och erbjuder enastående produkter för en modern aktiv livsstil. Samlingarna består av herrkläder och damkläder som erbjuder mode, skräddarsy, golf, aktiv och skiwear. Modeskolorna presenteras på internationella modeveckor i t.ex. New York och Stockholm - sportkläder samlingar bärs av några av världens bästa idrottare. Idag omfattar distributionen mer än 35 länder, och det finns nära 90 J.Lindeberg butiker och 35 butiker i t.ex. Stockholm, Köpenhamn, Oslo, München, New York, Miami, Tokyo, Hongkong, Peking och Shanghai. J.Lindeberg säljs i över 900 butiker, inklusive ledande high-end avdelning och specialaffärer runt om i världen. Bolaget har huvudkontor i Stockholm.

01.07.17

Ny säljare norra/mellersta Sverige

Som ny säljare för norra/mellersta Sverige har Frameworks anställt Göran Ahlberg. Göran är bosatt i Stockholm.

I augusti börjar vår nya säljare Göran Ahlberg hos oss. Han har lång erfarenhet från branschen och kommer arbeta på distriktet mellan/norra Sverige. Ni når honom på 070-320 16 33 för att boka ett besök eller har ni möjlighet att träffa honom i vår monter på optikmässan i augusti.

Vi önskar Göran lycka till och välkomnar honom till Frameworks!