Vilka är vi

Frameworks är ett relativt nystartat företag, vi grundades 2014. Men vår kompetens och erfarenhet är gedigen. Våra medarbetare har decennier av kunskap av att arbeta med premium varumärken och tillverkning av högsta kvalitet.

Vår styrka är att vi fokuserar bara på glasögon. Att designa och utveckla bågar av högsta kvalitet, med nytänkande designlösningar och omsorg om de s​​må detaljerna. Inget annat. Som företag har vi idag flera starka varumärken i vår portfölj. Det är varumärken med olika uttryck och karaktär, men en stark kvalitetsomsorg och ett nordiskt ursprung är tydliga gemensamma nämnare.

Vad vi gör

FrameWorks mål är att leverera exceptionella produkter för varumärken som delar passion för kvalitet och design. Produkten måste vara ursprunget i allt FrameWorks genererar och varumärket måste vara unikt för att skapa värde.

På FrameWorks strävar vi hela tiden efter att ligga i framkant oavsett om det gäller att utveckla material och tekniker eller form och uttryck.

Vi tror att lekfullhet och passion är nycklar till unikitet och är grunden till den perfekta designen.

Frameworks fokus är att leverera den perfekta produkten. Vi strävar alltid efter att förbättra kvaliteten och utveckla våra produkter ytterligare. Vi ger aldrig upp vår stävan att nå den perfekta kvaliteten och passformen.

Vårt engagemang är tillägnat premium varumärken där hög standard och de små detaljer är avgörande för att nå det perfekta resultatet.

Vilka vi jobbar med